AutoCad 2007 Test 2016 – Upwork Test Answers

AutoCad 2007 Test, AutoCad 2007 Test Answers 2016, Upwork, Upwork test, Upwork test Answer, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, oDesk test Answers, oDesk test Answers 2016

Till 29 February 2016, this Upwork AutoCad 2007 Test attended by 22,614 freelancers and total 5,889 freelancers qualified it. Please Try to review each questions and answers properly. This AutoCad 2007 Test has 100% Pass Guarantee. Take your time. Maybe you can have Top 10% Result in Upwork AutoCad 2007 Test 2016. I cannot assure you that you will pass Upwork AutoCad 2007 Test 2016 with 100% marks but I can guarantee that you will pass the test with Good Average marks in AutoCad 2007 Test.

Do you need to prove? watch this AutoCad 2007 Test 2016 video

[sociallocker id=”884″]Upwork AutoCad 2007 Test 2016 [/sociallocker]

97 Answered Test Questions:
1. Which of the following is not part of the Information title block?
Answers:
a. Name of the current drawing
b. Date and Time
c. Size of the drawing
d. Operation being performed
2. Which of the following tool palettes settings is not saved with your profile?
Answers:
a. Transparency
b. Auto-hide
c. Both a and b
d. None of the above
3. State whether True or False.

When geometry acceleration is off, full shadows cannot be displayed.
Answers:
a. True
b. False
4. Which of the following objects cannot be extruded?
Answers:
a. Planar surfaces
a. Planar faces on solids
a. Polylines that have crossing
a. Traces
5. Which of the following wild card characters you will use to match any single character?
Answers:
a. ?
a. ~
a. .
a. #
6. Which option you will select to set the relative path for all hyperlinks in a drawing?
Answers:
a. Click File menu > Drawing Properties. On the General tab, enter a relative path in Hyperlink Base
a. Click File menu > Drawing Properties. On the Summary tab, enter a relative path in Hyperlink Base
a. Click File menu > Drawing Properties. On the Statistics tab, enter a relative path in Hyperlink Base
a. Click File menu > Drawing Properties. On the Custom tab, enter a relative path in Hyperlink Base
7. Which of the following settings are saved when you name and save a view?
Answers:
a. Live section
a. Visual style
a. Background
a. All of the above
8. Which command is used on picture A to create a mesh or to acheive the result of picture B?
Answers:
a. TABSURF
a. REVSURF
a. RULESURF
a. EDGESURF
9. You can change a markup’s status to which of the given options?
Answers:
a. Question
a. For Review
a. Closed
a. All of the above
10. Which of the following is the default mode state for shadows?
Answers:
a. Sorted
a. Simple
a. Segment
a. None of the above
11. When can an Xref icon displayed in the lower right corner of the application window as shown in the picture?
Answers:
a. When Xrefs are attached to the drawing
a. When Xrefs are detached to the drawing
a. When Xrefs are saved to the drawing
a. None of the above
12. Which of the following tab you will choose to prevent signature status from being displayed for valid signatures, as shown in the picture?
Answers:
a. A
b. B
c. C
d. D
13. Which option you will choose to show or hide light glyphs?
Answers:
a. Click Tools menu > Palettes > Tool Palettes
b. Click Tools menu > Palettes > Dashboard
c. Click Tools menu > Palettes > Properties
d. Click View menu > Render > Light > Light List
14. The Drawing Recovery Manager displays a list of which drawing file types after a program or system failure?
Answers:
a. DWG
a. DWT
a. DWS
a. All of the above
15. State whether True or False.

Tool palette files have an.xtp file extension.
Answers:
a. True
a. False
16. What does b stand for in the given example when you turn the automatic save option on as shown in the given picture?
Answers:
a. b is the number of open instances of the same drawing file in the same work session
a. b is the number of open instances of the same drawing in different work sessions
a. b is a random number
a. None of the above
17. You can not create Standards Checking for which of the given named objects?
Answers:
a. Text styles
a. Linetypes
a. Layers
a. None of the above
18. Which of the following geometric objects can not be broken?
Answers:
a. Dimensions
a. Mlines
a. Regions
a. All of the above
19. Which method will you choose to create 3D solids and surfaces from existing objects?
Answers:
a. Sweeping objects along a path
a. Lofting through a set of curves
a. Slicing a solid
a. All of the above
20. Which keyboard shortcut will you select to cycle through the three isometric planes?
Answers:
a. F7
a. F6
a. F5
a. F4
21. Which option is disabled when a nested reference is selected as shown in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. D
22. Which of the given 3D viewing commands cannot be used, while working in paper space?
Answers:
a. VPOINT
a. DVIEW
a. PLAN
a. All of the above
23. Which of the given changes cannot be undone by Layer Previous?
Answers:
a. Renamed layers
a. Deleted layers
a. Added layers
a. All of the above
24. Which of the following properties is not included within the Reference Manager?
Answers:
a. Host drawing
a. Host version
a. Host size
a. Found path
25. Which keyboard shortcut will you select to toggle polar tracking?
Answers:
a. F11
a. F10
a. F9
a. F8
26. Which among the following system variables controls the user defined area on the status line?
Answers:
a. MSMSTATE
a. MYDOCUMENTSPREFIX
a. MTEXTED
a. MODEMACRO
27. What will occur when you close the balloon message without reloading as shown in the picture?
Answers:
a. It reloads all changed Xrefs
a. An exclamation point is added to the Xref icon
a. Nothing will happen
a. None of the above
28. In which conditions, can you make a layer, the current layer?
Answers:
a. When it is frozen
a. When it is an xref-dependent layer
a. When it is the default layer
a. All of the above
29. Which type of grip tool is shown in the given picture?
Answers:
a. Move grip tool
a. Rotate grip tool
a. Both a and b
a. None of the above
30. State True or False.

Mesh components are comprised of vertices, faces, polygons, and edges.
Answers:
a. True
a. False
31. State whether True or False.

You cannot use CONVTOSOLID with polylines that contain vertices with 0 width.
Answers:
a. True
a. False
32. State True or False.

All settings for the sun except geographic location are saved per drawing, not per viewport.
Answers:
a. True
a. False
33. Which type of light emits uniform parallel light rays in one direction only in AutoCAD2007?
Answers:
a. Point Light
a. Spotlight
a. Distant Lights
a. All of the above
34. State whether True or False.

Dimensional input is available for ARC, CIRCLE, ELLIPSE, LINE, and PLINE.
Answers:
a. True
a. False
35. Which method of Handshaking uses additional wires in the cable between the plotter and computer?
Answers:
a. Hardware handshaking
a. Software handshaking
a. Both a and b
a. None of the above
36. Which AutoSnap tool is not turned on by default?
Answers:
a. Marker
a. Tooltip
a. Aperture box
a. Magnet
37. Which of the following plot style table files have an .stb extensions?
Answers:
a. Color dependent
a. Named
a. Both a and b
a. None of the above
38. Which of the following types of files can be used as maps?
Answers:
a. TGA
a. PCX
a. PNG
a. All of the above
39. Which of the following is not a type of action override?
Answers:
a. Distance multiplier
a. Block action
a. Angle offset
a. All of the above
40. Which type of section object grip does option A display, as shown in the picture?
Answers:
a. Base grip
a. Menu grip
a. Arrow grip
a. Segment end grip
41. State True or False.

DWF passwords are not case sensitive but DWG passwords are.
Answers:
a. True
a. False
42. Which of the following key is not used by Digital IDs?
Answers:
a. Public key
a. Private key
a. Primary key
a. All of the above
43. Which option will you select to attach drawing references (Xrefs)?
Answers:
a. Use Externalreferences command
a. Use Xattach
a. Use DesignCenter
a. All of the above
44. Which referencing method uses the customization group and element ID?
Answers:
a. Absolute
a. Relative
a. Both a and b
a. None of the above
45. Which of the given options displays the layer properties manager in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. Both a and b
a. None of the above
46. Which type of material is/are available for realistic and realistic metal templates?
Answers:
a. Reflection maps
a. Bump maps
a. Opacity maps
a. All of the above
47. Which among the following objects can not be used as the cutting plane for slicing a solid?
Answers:
a. 2D splines
a. 2D polyline segments
a. Circular
a. None of the above
48. Which field displays pound signs as shown in the given picture?
Answers:
a. An invalid field
a. A field for which no value is available
a. Both a and b
a. None of the above
49. Which among the following is not a state of section objects?
Answers:
a. Section Plane
a. Section Size
a. Section Boundary
a. Section Volume
50. Which option is not available in AutoCAD2007 to repair a damaged drawing file?
Answers:
a. Recover
a. Audit
a. Check
a. None of the above
51. Autocad does not provide Plotter drivers to which type of files?
Answers:
a. DXB file format
a. Raster file formats
a. Adobe PDF
a. None of the above
52. State whether True or False.

Profiles do not store template file locations settings.
Answers:
a. True
a. False
53. Which option displays my workspace as shown in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. None of the above
54. Which option displays the major axis in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. D
55. Which of the following is not a type of dimensioning?
Answers:
a. Angular
a. Rotational
a. Ordinate
a. Arc Length
56. Which switch suppresses the display of the Sheet Set Manager window on startup?
Answers:
a. /set
a. /nossm
a. /pl
a. /ld
57. Which option means that the sheet is in a special state as shown in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. All of the above
58. Which type of action can you use in a Dynamic block?
Answers:
a. Flip
a. Array
a. Lookup
a. All of the above
59. Which keyboard shortcut you will select to toggle the command window?
Answers:
a. CTRL+1
a. CTRL+9
a. CTRL+8
a. CTRL+7
60. Which of the following windows cannot be docked, anchored, or floated?
Answers:
a. Properties palette
a. Tool palette
a. DesignCenter
a. None of the above
61. You can attach a digital signature to which of the following file types?
Answers:
a. EXE and ZIP files generated by eTransmit
a. DWS files
a. DWG and DWT files
a. All of the above
62. Which of the given editing commands are not available for OLE objects?
Answers:
a. Break
a. Chamfer
a. Fillet
a. All of the above
63. Which option in the given picture displays parallel projection?
Answers:
a. A
b. B
c. Both a and b
d. None of the above
64. Which option you will choose to create solid filled areas?
Answers:
a. Hatches with a solid hatch pattern
a. 2D solids
a. Wide polylines or donuts
a. All of the above
65. State whether True or False.

The path has to be a line, arc, elliptical arc, circle, polyline, 3D polyline, or spline, to be linked to a target or a camera.
Answers:
a. True
a. False
66. Which of the following options can not be offset?
Answers:
a. 2D polylines
a. Splines
a. Construction lines (xlines) and rays
a. None of the above
67. State whether True or False.

Break, chamfer, fillet, lengthen and offset editing commands can be used on Multilines.
Answers:
a. True
a. False
68. State whether True or False.

The attribute extraction wizard creates a file with a.blk file extension.
Answers:
a. True
a. False
69. Which of the following layer properties is not checked by the layer plug-in?
Answers:
a. Plot style mode
a. Freeze/Thaw
a. Lineweight
a. Linetype
70. What is not true about ray traced shadows?
Answers:
a. Ray traced shadows are more accurate than shadow-mapped shadows
a. Ray traced shadows have hard edges and accurate outlines
a. Raytracing takes longer to process, it produces more realistic, precise shadows
a. Ray traced shadows are calculated with a map
71. When you use grips to edit an object, what type of information does the dimensional input tooltip display?
Answers:
a. Original length
a. Angle
a. The radius of an arc
a. All of the above
72. Which of the following Online content types include blocks for architectural, mechanical and GIS applications in the DesignCenter online folders?
Answers:
a. Standard Parts
a. Manufacturers
a. Aggregators
a. All of the above
73. Which of the following default filters in the Layer Properties Manager displays all the layers on which objects in the current drawing are drawn?
Answers:
a. All
a. All Used
a. Xref
a. All of the above
74. Which part of a dimension displays extension lines as shown in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. D
75. Which among the following hyperlinks stores the full path to a file location in your drawings?
Answers:
a. Absolute hyperlinks
a. Relative hyperlinks
a. Both a and b
a. None of the above
76. Which diesel error message means syntax error as shown in the given picture?
Answers:
a. A
a. B
a. C
a. D
77. Which of the following type of objects, is not supported by Associative Dimensions?
Answers:
a. Hatches
a. Multiline objects
a. Objects with nonzero thickness
a. All of the above
78. When is the lock icon displayed in the lower corner of the tool palette?
Answers:
a. When a tool palette file is set with a read-only attribute
a. When a tool palette file is set for publishing
a. When a tool palette file is set for publish to web
a. All of the above
79. State whether True or False.

Layer 0 can be deleted or renamed.
Answers:
a. True
a. False
80. When does a temporary history entry state occur?
Answers:
a. When you specify an output location and file name for rendering
a. When you render an image only to the Render Window without specifying an output file
a. Both a and b
a. None of the above
81. What can you do with the DesignCenter?
Answers:
a. You can open drawing files in a new window
b. You can add content such as xrefs, blocks, and hatches to a drawing
c. You can update a block definition
d. All of the above
82. Which among the following types of coordinates displays update as you move the cursor?
Answers:
a. Static display
a. Distance and angle display
a. Dynamic display
a. All of the above
83. Menu swapping is not supported for which of the following interface elements?
Answers:
a. Tablet menus
a. Image tile menus
a. Mouse buttons
a. None of the above
84. Which of the following elements in the Block editor can not be deleted, added, and modified?
Answers:
a. Lookup tables
a. Grips
a. Visibility states
a. None of the above
85. Which keyboard shortcut you will use to display the Visual Basic Editor?
Answers:
a. ALT+F2
a. ALT+F9
a. ALT+F12
a. ALT+F11
86. Which keyboard shortcut you will use to display the macros dialog box?
Answers:
a. ALT+F8
a. ALT+F4
a. ALT+F2
a. ALT+F1
87. Which option will you choose to open the Autodesk plotter manager?
Answers:
a. From the File menu, choose plotter manager
a. On the command line, enter plottermanager
a. From the Tools menu, choose Options. On the Plot and Publish tab, choose Add or Configure Plotters
a. All of the above
88. In what type of text can fields not be inserted?
Answers:
a. Text in table cells
a. Attributes
a. Tolerances
a. Attribute definitions
89. State whether True or False.

The default value for Maxhatch is 10000.
Answers:
a. True
a. False
90. Which option will you select to remove unused block definitions and decrease the drawing size?
Answers:
a. Redraw
a. Purge
a. Regen
a. None of the above
91. Which type of radial dimension measures the radius of an arc or circle, and displays the dimension text with the letter R in front of it?
Answers:
a. Dimradius
a. Dimdiameter
a. Both a and b
a. None of the above
92. Which of the following is not a type of mapping?
Answers:
a. Planar Mapping
a. Face Mapping
a. Spherical Mapping
a. Cylindrical Mapping
93. Which dialog box is displayed when you set the STARTUP system variable to 1 (on)?
Answers:
a. Create New Drawing dialog box
a. Select Template Dialog Box
a. Both a and b
a. None of the above
94. State True or False.

As shown in the picture, the symbol for projected tolerance is preceded by a height value, which specifies the minimum projected tolerance zone.
Answers:
a. True
b. False
95. State True or False.

Double click actions cannot be created for OLE and Viewport objects.
Answers:
a. True
a. False
96. Which option will you choose to open the markup set manager?
Answers:
a. Click Modify > Markup Set Manager
b. Click Insert > Markup Set Manager
c. Click Tools menu > Palettes > Markup Set Manager
d. All of the above
97. What is not true about live sectioning behavior?
Answers:
a. Live sectioning functions only on 3D objects and regions in model space
a. Live sectioning can only be active for one section object at a time
a. Turning off a section objects layer turns off live sectioning

a. All of the above

 

AutoCad 2007 Test 2016, AutoCad 2007 Test, AutoCad 2007 Test Video 2016, AutoCad 2007 Test Video, AutoCad 2007 Test answers, AutoCad 2007 Test answers 2016, oDesk AutoCad 2007 Test answers 2016, oDesk  AutoCad 2007 Test answers, oDesk AutoCad 2007 Test, oDesk AutoCad 2007 Test video, Upwork AutoCad 2007 Test, Upwork AutoCad 2007 Test Answers, Upwork AutoCad 2007 Test Answers 2016, Upwork AutoCad 2007 Test Video, Upwork AutoCad 2007 Test Video 2016, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, Upwork test Answers and questions, Upwork test Answers 2015, All Upwork test Answers, Best Upwork test Answers, Upwork test Answers in Bangla, Upwork test Answers in Hindi

AutoCad 2007 Test 2016

AutoCad 2007 Test, AutoCad 2007 Test Answers 2016, Upwork, Upwork test, Upwork test Answer, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, oDesk test Answers, oDesk test Answers 2016

 

Please follow and like to help us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *