Marketing Methods and Techniques Test 2016 – Upwork Test Answers

Marketing Methods and Techniques Test, Marketing Methods and Techniques Test 2016, Upwork, Upwork test, Upwork test Answer, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, oDesk test Answers, oDesk test Answers 2016

Till 27 February 2016, this Upwork Marketing Methods and Techniques Test attended by 12,994 freelancers and total 8,868 freelancers qualified it. Please Try to review each questions and answers properly. Take your time. Maybe you can have Top 10% Result in Upwork Marketing Methods and Techniques Test.

Do you need prove? watch this video

Upwork Marketing Methods and Techniques Test 2016

1. How did the term Marketing come into existence?
Answers:
a. It evolved from the term Marketio used in Italy
a. It is a haphazard term created in the 1800s
a. It evolved from the original meaning, going to the market to sell products
a. None of the above
2. How does Process impact a customer?
Answers:
a. It assures a quality product is sold
a. It influences the color offerings of the product
a. It determines how long it takes to ship a product
a. It impacts overall customer satisfaction
3. Which of the following is involved in the Publicity aspect of Promotion?
Answers:
a. Determining what product mix to offer to the customers
a. Creating advertisements for different markets
a. Managing the public perception of the product
a. Setting sales goals for each product line
4. How does a successful advertisement help the sales team?
Answers:
a. It eliminates their jobs
a. It reduces their burden as the customers are already inclined to purchase
a. It shows the customers the sales team is effective
a. It reduces the amount of paper work they have to do
5. Which of the following would Pricing include beyond the price for the product?
Answers:
a. How the client receives the product
a. Shipping options if purchased online
a. Discounts available to the client
a. Colors the product is available in
6. Which of the following companies would be considered a trail blazer in Personalization?
Answers:
a. Procter & Gamble
a. Ford Auto Corporation
a. Dell Computers
a. Canon Cameras
7. What time frame does marketing focus on?
Answers:
a. The past only
a. The past as well as the current month
a. The Past, Present and Future
a. Current as well as future needs of the customers
8. Which of the four Ps would ‘Solution’ from SIVA be associated with?
Answers:
a. Price
a. Place
a. Product
a. Promotion
9. What is meant by Process?
Answers:
a. The process of ordering online
a. The designing of the product
a. How a product or service is delivered to a customer
a. How a product is manufactured
10. Why would Product Focus Marketing almost not be considered marketing at all?
Answers:
a. It is not as expensive as traditional marketing
a. Companies do not devote enough time to it
a. There is no head count involved
a. It does not look to the market to assess the customers’ needs; instead, it pushes new products to the market
11. Which of the following would the scope of Product include?
Answers:
a. How the product is delivered to a customer
a. The packaging of the product
a. Warranties and support services
a. The bill of materials for the product
12. What supplementary areas of study play into marketing?
Answers:
a. Accounting and Finance
a. Psychology and Sociology
a. Geography
a. Computer Science
13. How might a company overcome the hurdle of demonstrating their services?
Answers:
a. Write stronger language in the advertising campaign
a. Have clients sign a promise agreement
a. Provide demonstrations, customer testimonials, and case studies
a. Tell potential clients to take their word for it
14. What would be the most important skill required of the people who interact with the customers?
Answers:
a. Being well trained and motivated
a. Having a general idea of the product and how it works
a. Having interest in the product
a. Being energetic and enthusiastic
15. Which of the following does Marketing Communication cover in general?
Answers:
a. How advertisements should be worded
a. Where the company will market
a. What type of branding the company wants to accomplish
a. Breaking down the strategies for marketing messages into specific categories
16. Why is it wrong to imitate the product of a company that has successfully launched a new product and created a market for it?
Answers:
a. Only the company that enters the market first will reap profits
a. Imitating their product will saturate the market and the imitator will not have enough market share to thrive on
a. Imitators have to pay higher taxes
a. The marketing budget is wasted
17. Why would People be an important aspect in the customers’ eyes?
Answers:
a. The people are the customers
a. The people handle the product and manufacture it; so it should be of good quality
a. The people who designed the product should make something the customer wants
a. The people who represent the company are inseparable from the entire service or product
18. What method/s is/are used to determine customers’ needs?
Answers:
a. Examining sales history
a. Speculation based on prior market research of other products
a. Looking to competitors
a. Market research
19. What is meant by the “end user”?
Answers:
a. The marketing manager who decides what ad campaigns to pursue
a. The final consumer who purchases the product or service for their use
a. The marketing staff where the marketing process begins
a. The competitors who are in the same market space
20. What do the four Ps reflect?
Answers:
a. The steps required by law regarding marketing
a. The marketing equivalent of GAAP in accounting
a. The actions a company can take to motivate consumers to buy
a. The four sections of a marketing department
21. What is meant by “branding”?
Answers:
a. Creating a certain image for a product
a. Physically marking each product with the company logo
a. Determining the customers’ needs
a. Setting the price for a product
22. What is meant by Personal Selling?
Answers:
a. Creating advertisements for the television
a. A salesman approaching potential customers
a. Creating banner ads for online sites
a. Emailing customers coupons
23. What is meant by SIVA?
Answers:
a. The governing body over Marketing
a. Solution, Information, Value, Access
a. Sales, Information, Vehicle, Attributes
a. Sales, Information, Value, Access
24. What are some of the steps in an advertising campaign?
Answers:
a. Designing, Budgeting, Determining the point of sale
a. Assembly, Painting, Distribution
a. Market research, Budgeting, Choice of the media, Designing, Testing results
a. Financing, Operations, Accounting, Marketing
25. What is another term for Peer-to-Peer?
Answers:
a. Social Computing
a. Internet Marketing
a. Blanket Advertising
a. Selling
26. What does Predictive Modeling accomplish in the marketing mix?
Answers:
a. It is subjective and allows for creativity in marketing
a. It replaces market research
a. It uses algorithms to solve marketing problems
a. It leaves marketing to the discretion of the management
27. What is another term for “Placement”?
Answers:
a. Accounting
a. Publicity
a. Distribution
a. Branding
28. What does ‘Solution’ look to accomplish?
Answers:
a. Solves the problem of how much to spend on marketing
a. Solves the logistics problems on delivery to the customer
a. Anticipates how the customer will respond to pricing changes
a. Ensures the appropriateness of the product or service to the customer’s problem
29. What are the objectives of a successful advertising campaign?
Answers:
a. To introduce new age products to the market
a. To spend more than the competitors on marketing
a. To eliminate marketing head count
a. To maintain demand for the current products and introduce new products to the market
30. What are the traditional four Ps of marketing?
Answers:
a. Pricing, People, Performance, Promotion
a. Promotion, People, Pricing, Performance
a. Product, Pricing, Promotion, Placement
a. Product, Promotion, People, Performance
31. Which of the following would be considered the result of Product Focus Marketing?
Answers:
a. Nintendo Wii video game system
a. Dell laptop
a. Campbell’s Soup
a. Candle Manufacturing
32. What is meant by Peer-to-Peer in the marketing sense?
Answers:
a. Allowing a customer to interact with other customer via forums and communities
a. Selling directly to customers door to door
a. Creating blanket ads for the television
a. Offering coupons
33. What is the purpose of marketing?
Answers:
a. To gain customer trust in a company
a. To create and deliver value to customers
a. To learn more about the customer and what their needs are
a. All of the above
34. Which of the following does ‘Access’ in the SIVA model apply to customers?
Answers:
a. How the company gains access to the materials used in manufacturing
a. How the customers access the company’s website
a. How the customers can get the solution and how they take delivery
a. How the customers can order
35. How does Product Focus Marketing differ from Customer Focus Marketing?
Answers:
a. PFM will always cost more to perform
a. PFM does not usually result in as many sales
a. PFM relies on changing pricing to gauge demand
a. PFM looks to create a market whereas CFM responds to the existing market
36. Which of the following is a demerit of Product Focus Marketing?
Answers:
a. It costs too much
a. It relies on past successes
a. It is taxed at a higher rate
a. A company takes a big risk in creating products that the market may not adapt to
37. What are the overall areas covered by Marketing Communication?
Answers:
a. Distribution
a. Order Fulfillment and Process Management
a. Advertising, Personal Sales, Sales Promotion, Marketing Public Relations
a. Pricing and Branding
38. Which of the following is an example of Placement?
Answers:
a. A new ad campaign
a. Allocating $10,000 to marketing
a. The point of sale
a. Increasing the marketing staff
39. What are the four new Ps?
Answers:
a. Pricing, Promotion, Placement, Product
a. Product, Peer-to-Peer, Potential Clients, Pricing
a. Promotion, Personalization, Participation, Product
a. Personalization, Participation, Peer-to-Peer, Predictive Modeling
40. Who has control over a company’s Advertising?
Answers:
a. The company has complete control over what goes into an ad
a. The company has limited control over the ads
a. The customer and the company share it
a. The customer has complete control over a company’s advertisements
41. Why is marketing considered a progressive activity?
Answers:
a. It has adapted over time to current trends and culture
a. It has set rules that are followed and can not be broken
a. It is a relatively new function of companies
a. It focuses on creating new age products and surprising customers
42. What is determined through marketing research?
Answers:
a. The price competitors charge for the product
a. The customers’ wants and needs
a. Ideas on products that the customers have no idea about
a. Specific sales figures
43. How does a Sales Promotion Campaign impact a customer’s desire to buy?
Answers:
a. It appeals to their desire for a deal and increases the speed at which they buy
a. It creates the apprehension the product will cost more later
a. It does not have any impact
a. It is just another form of advertising and has no impact on buying
44. What is covered by Participation?
Answers:
a. Customer surveys
a. Progressively marketing new products to untested markets
a. Allowing the customers to be actively involved in shaping a company and its image
a. Selling to new markets
45. What does Peer-to-Peer look to replace?
Answers:
a. Active Customers with those who are more Passive
a. Buyers
a. Passive Customer Bases with Active Customer Bases
a. Low Income Purchasers
46. What is meant by Customer Focus Marketing?
Answers:
a. Selling only to past customers
a. Creating email campaigns for past customers
a. Focusing on customers and their relatives
a. Listening to the customers and tailoring the products and services to their demand
47. Which of the following does the Product portion of the marketing mix encompass?
Answers:
a. How the product is delivered to the customers
a. The pricing of the product
a. What ad campaigns are the best to be used
a. Specifications of the actual product
48. How does Personal Selling differ from Advertising?
Answers:
a. It is more progressive than advertising
a. It allows for a direct, tailored message to be given to the potential client
a. It is cheaper
a. There is no real difference
49. Which of the following does ‘Value’ in the SIVA model focus on?
Answers:
a. Whether the customer knows other alternatives
a. Whether the customer responds to spending more on marketing
a. Whether the customer knows the costs and benefits of the company’s products
a. Whether the customer values the color options
50. Which of the following would Promotion include?
Answers:
a. Advertising
a. Setting price levels
a. Determining customer wants
a. Allocating marketing salaries
51. Why is it important that companies pursue Product Focus Marketing even if it is risky?
Answers:
a. Because it is required by law
a. Because it diversifies their marketing efforts
a. Because it is entrepreneurial and helps push the development of new products
a. Because other companies do not do it
52. How is marketing defined in general?
Answers:
a. Maintaining accounting records
a. Creating advertisements for television
a. Promotion of products and services, advertising, and branding
a. Development of products according to customer needs
53. What is meant by Product Focus Marketing?
Answers:
a. Focusing on the customers and their wants
a. Focusing on selling the previous year’s products
a. Trying to develop a market for a product
a. Diversifying the product mix
54. What would a breakthrough product which ends up being a failure be a child of?
Answers:
a. SIVA
a. Four Ps
a. Market Research
a. Accounting Error
55. Which of the following would be included in the marketing process?
Answers:
a. Order Fulfillment
a. Improving product features
a. Improving efficiency in the warehouse
a. Distribution
56. Which of the following options would a company heavily involved in Research & Development most likely follow?
Answers:
a. Product Focus Marketing
a. Customer Focus Marketing
a. Advertising
a. Direct Sales
57. What is meant by Intangible in relation to marketing?
Answers:
a. The patents the client owns
a. The physical evidence of goods as a sample
a. Something a customer can not see, such as a service.
a. An asset that will depreciate in value, such as a car
58. What is the rationale for Product Focus Marketing?
Answers:
a. Customers come first
a. Customers will buy whatever a company gives them as options
a. Customers may not know what they want, so it is up to the company to create products they would want
a. It costs less than Customer Focus Marketing
59. Which of the following is the most important aspect of Product Focus Marketing?
Answers:
a. It costs as little as possible
a. It is multi-tiered and has growth ability
a. It relies on the customers and their feedback
a. It replaces traditional advertising
60. What does SIVA essentially accomplish?
Answers:
a. It takes the four Ps of marketing and reorients them to focus more on the customer
a. It regulates the world of marketing
a. It is a throwback to the marketing techniques of old days
a. It helps sales people sell more
61. Which of the following does Pricing involve?
Answers:
a. Determining how to get the product to the customer
a. Setting a price which will create the maximum demand for the product
a. Setting a bill of materials for the product
a. Determining the end users preferred purchase place
62. How would Advertising be categorized?
Answers:
a. Directly targeting specific crowds
a. An ineffective method of marketing
a. The same as mail marketing
a. Aiming at mass markets
63. What is another term for the four Ps?
Answers:
a. Marketing Mix
a. Marketing Management
a. Marketing Pros and Cons
a. Marketing Requirements
64. Why would a company engage in Personal Selling?
Answers:
a. It is cheaper than other methods
a. It allows sales people to push the product on potential customers who do not really need it
a. It diversifies their marketing mix
a. It allows a face to face method of introducing potential clients to the company’s products
65. What is an example of Personalization?
Answers:
a. Customizing the product for the users through the use of the internet
a. Offering three color variations instead of two
a. Setting different pricing levels based on the end users’ ability to pay
a. Offering only one product in one color
66. Which of the following does Placement involve?
Answers:
a. How the company is perceived in the market
a. How the product gets to the customer
a. How the marketing budget is allocated
a. How the company logo is placed on the packaging
67. Which of the following are the aspects of the Extended Marketing Mix?
Answers:
a. Product, Placement, Pricing, Procurement
a. People, Performance, Pricing, Process
a. Process, Pricing, Placement, Procurement
a. People, Process, Physical Evidence
68. What would a company hope a potential customer would do after seeing an advertisement for a new product?
Answers:
a. Perform some action related to purchasing the product
a. Remember to tell their friends
a. Sell their current solution and buy the new one
a. Do nothing
69. What is meant by the ‘People’ aspect of Extended Marketing?
Answers:
a. The actual customers
a. The people who design the product being sold
a. The manufacturing staff who physically touch the product
a. The people who come in contact with the customer, having an impact on overall satisfaction
70. How does the SIVA model differ from the four Ps model?
Answers:
a. It focuses on pricing
a. It gains more loyal customers
a. It focuses on the company and budget cuts
a. It focuses heavily on the customers and how they view the transaction
71. What is accomplished by successfully using communication in marketing?
Answers:
a. It helps create the company image
a. It turns strangers into customers
a. It uses the marketing budget effectively
a. It turns away customers the company does not want
72. What is the nature of marketing?
Answers:
a. A creative industry which uses several methods of delivery
a. A clear cut, black and white industry with set methods
a. A science involving the use of math
a. A loosely based industry with no real solid methods
73. Would Pricing always be a monetary amount?
Answers:
a. No, it is almost never monetary
a. No, it is what is exchanged for the product and could include time, energy, attention
a. Yes, but only when looking at the near term
a. Yes, it is always monetary
74. How is Advertising different from Personal Sales?
Answers:
a. It costs more
a. It is much more effective
a. They are pretty much the same
a. It is considered pervasive and impersonal

Marketing Methods and Techniques Test 2016 for beginners, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 tutorial for beginners in Hindi, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 tutorial, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 example, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 in Hindi, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 tips, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 Bangla, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 Bangla tutorial, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 basics, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016 for beginners, upwork test answers, Best Marketing Methods and Techniques Test 2016,upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016, upwork test answers, oDesk Marketing Methods and Techniques Test, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 2016, upwork test answers, oDesk Marketing Methods and Techniques Test 2016, upwork test answers, Upwork Marketing Methods and Techniques Test, upwork test answers, Upwork Marketing Methods and Techniques Test 10% Result, upwork test answers, Upwork Marketing Methods and Techniques Test 2016, upwork test answers, Upwork U.S. English Basic Skills Test Marketing Methods and Techniques Test 2016 in English, upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test in 2016, upwork test answers, Best oDesk Marketing Methods and Techniques Test 2016,upwork test answers, Marketing Methods and Techniques Test 10% Result

Please follow and like to help us:

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *