Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers 2016 (1st Place!)

Upwork Test Answers 2016, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers , Upwork Test Answers

Till 24 April 2016, this Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers attended by 275,730 freelancers and total 98,745 freelancers qualified it. Please Try to review each questions and answers properly. This Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers 2016 has 100% Pass Guarantee. Take your time. Maybe you can have the 1st place! in Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers 2016. I cannot assure you that you will pass Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers 2016 with 100% marks but I can guarantee that you will pass the test with Good Average marks in Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers 2016.

Do you need prove? watch this Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers 2016 video

Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers 2016

12 Answered Test Questions:

1. What kind of profile image works best for attracting clients?

Answers:
a A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.
b An illustrated image of my favorite animal.
c. A picture of me wearing a baseball hat and dark sunglasses.
d. My company’s logo.

2. What is one smart way to prove you’re right for the job?

Answers:
a. Offer to work for free.
b. Ignore the client’s invitation to interview.
c. Offer to do a short, paid “test project” to show you have the necessary skills.
d. Send a cut and paste cover letter full of spelling errors.
e. Beg them to hire you because you really need the money.

3. oDesk charges clients 10% of what they pay on your contract.

Answers:
a. True
b. False

4. Which statement about the Team App is FALSE?

Answers:
a. The Team App lets you track your time for hourly jobs.
b. The Team App takes work-in-progress snapshots at random times in 10-minute intervals.
c. The Team App must be used for fixed-price contracts.
d. The Team App records the total number of keystrokes and mouse clicks.

5. A good profile includes which of the following?

Answers:
a. Your full name, title, and photo.
b. An overview that lets potential clients know what you can do for them.
c. A few completed skill tests to demonstrate your expertise.
d. Well-written text that has a positive tone, is grammatically correct, and is spelled properly.
e. All of the above

6. What do you need to be successful on oDesk?

HINT: Everything you need to know is in the Contractor Manual!

Answers:
a. A fast, reliable Internet connection and an up-to-date Internet browser.
b. A work-only email account and a free Skype account.
c. A basic understanding of the English language.
d. A ready-to-work attitude, a strong set of skills, and an entrepreneurial spirit.
e All of the above

7. Which of the following is TRUE about hourly jobs?

Answers:
a. The client is billed only for hours worked.
b. Work time is logged through the oDesk Team App.
c. Your time is covered by the oDesk Guarantee that an hour worked is an hour paid.
d. All of the above

8. Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?

Answers:
a. Do I have the right skills and experience for this job?
b. Do I have the time available to complete this job?
c. Do I think the offered rate is acceptable?
d. All of the above

9. What is the secret to being a highly successful freelancer on oDesk?

Answers:
a. Communicate early, communicate often.
b. Provide honest and realistic project updates.
c. Respond quickly and hit deadlines.
d. Listen to your client’s concerns and have a positive attitude.
e. All of the above

10. Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?

Answers:
a. Fixed-price jobs are not covered by the oDesk Guarantee.
b. Payment is at the client’s discretion.
c. Fixed-price jobs are generally smaller and are paid upon completion.
d. Terms of the job are agreed upon before work begins.
e. All of the above

11. oDesk charges a 10% fee on each contract.

Answers:
a. True
b. False

12. What do you need to be successful on oDesk?

HINT: Everything you need to know is in the Freelancer Manual

Answers:
a. A fast, reliable Internet connection and an up-to-date Internet browser.
b. A work-only email account and a free Skype account.
c. A basic understanding of the English language.
d. A ready-to-work attitude, a strong set of skills, and an entrepreneurial spirit.
e. All of the above

 

Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Video 2016, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Video, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers2016, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers2016, oDesk Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, oDesk Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, oDesk Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers video, Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers, Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers2016, Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Video, Upwork Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Video 2016, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, Upwork test Answers and questions, Upwork test Answers 2015, All Upwork test Answers, Best Upwork test Answers, Upwork test Answers in Bangla, Upwork test Answers in Hindi

 

Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers

Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers, Readiness Test for Independent Contractors and Company Managers Answers 2016, Upwork Test Answers, Upwork Test Answers 2016

Please follow and like to help us:

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *