Upwork Twitter Bootstrap Test Answers 2016 (1st Place !)

Upwork Test Answers 2016 , Upwork Test Answers, Twitter Bootstrap Test

Till 24 April 2016, this Upwork Twitter Bootstrap Test 2016 attended by 23,374 freelancers and total 18,685 freelancers qualified it. Please Try to review each questions and answers properly. This Twitter Bootstrap Test has 100% Pass Guarantee. Take your time. Maybe you can have the 1st place! in Upwork Twitter Bootstrap Test 2016. I cannot assure you that you will pass Upwork Twitter Bootstrap Test 2016 with 100% marks but I can guarantee that you will pass the test with Good Average marks in Twitter Bootstrap Test.

Do you need prove? watch This Twitter Bootstrap Test 2016 Video

Upwork Twitter Bootstrap Test 2016

20 Answered Test Questions:

1. Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?

Answers:
a. @navbar-margin-bottom
b. @navbar-border-radius
c. @navbar-padding-horizontal
d. @navbar-default-height

2. Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when width of the view is under 768px?

Answers:
a. .table
b. .table-striped
c. .table-condensed
d. .table-responsive
e. .table-scrollable

3. Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is pressed?

Answers:
a. Setting the option “backdrop” to true
b. Setting the option “backdrop” to static
c. Setting the option “keyboard” to true
d. Setting the option “escape” to true

4. Which of the following is the correct description of the given table?

Answers:
a. It has light padding and only horizontal dividers with an enabled hover state on table rows within a.
b. It has zebra-striping enabled on any table row within the,
c. It has light padding and only horizontal dividers.
d. It is compacted by cutting cell padding in half.

5. Which of the following will correctly call a dialog prompt?

Answers:
a. $(‘#myModal’).modal()
b. $(‘#myModal’).modal({ keyboard: false })
c. $(‘#myModal’).modal(‘show’)
d. All of these

6. Which of the following is not a Bootstrap component?

Answers:
a. Glyphicons
b. Breadcrumbs
c. Dropdowns
d. Pivottable

7. Which of the following colors is the default hover background color of the table row?

Answers:
a. #f9f9f9
b. #f5f5f5
c. #ddd
d. #66afe9

8. How many validation styles for states of on-form controls does Bootstrap have?

Answers:
a. 6
b. 5
c. 4
d. 3

9. Which of the following are not options of the method $().tooltip(options)?

Answers:
a. animation
b. delay
c. backdrop
d. show

10. Which of the following are helper classes?

Answers:
a. .close
b. .badge
c. .caret
d. .clearfix

11. Which of the following statements is correct about using the Collapse plugin?
A) The Transitions plugin must be included.
B) The Popover plugin must be included.

Answers:
a. Statement A is true while Statement B is false.
b. Statement B is true while Statement A is false.
c. Both statements are true.
d. Both statements are false.

12. Which of the following are not Bootstrap plugins?

Answers:
a. transition
b. tocible
c. tooltip
d. boilerplate

13. Which of the following statements are correct with regards passing options?

A) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
B) For data attributes, the option name has to be appended to option-, as in option-animation=””.
C) For data attributes, the option name has to be appended to data-, as in data-animation=””.
D) Options can be passed only via JavaScript.

Answers:
a. A and B
b. A and D
c. C
d. A and C

14. Which type of trigger cannot be used with the “delay” option to show and hide a popover?

Answers:
a. click
b. hover
c. focus
d. manual

15. What is the default amount of time delay between automatically cycling items in a carousel?

Answers:
a. 2000
b. 3000
c. 5000
d. None of these

16. Which of the following classes are contextual classes?

Answers:
a. .success
b. .warning
c. .error
d. .danger

17. Which of the following will set a modal window to not be closed on click?

Answers:
a. Setting the option “backdrop” to true
b. Setting the option “backdrop” to static
c. Setting the option “keyboard” to true
d. None of these

18. Which of the following components is used to indicate the current page’s location within a
navigational hierarchy?

Answers:
a. navs
b. breadcrumbs
c. pagination
d. navbar
e. progress bars

19. What does the following HTML code do?

Answers:
a. It generates a close icon for dismissing content like modals and alerts.
b. It utilizes the micro clearfix.
c. It indicates dropdown functionality and direction.
d. It indicates back button functionality.

20. What does the following HTML code do?

Answers:
a. It indicates dropdown functionality and direction.
b. It utilizes the micro clearfix.
c. It highlights new or unread items.
d. It extends the entire viewport.

Twitter Bootstrap Test 2016, Twitter Bootstrap Test Answers, Twitter Bootstrap Test Video 2016, Twitter Bootstrap Test Video, Twitter Bootstrap Test Answers, oDesk Twitter Bootstrap Test 2016, oDesk Twitter Bootstrap Test Answers, oDesk Twitter Bootstrap Test Answers, Upwork Twitter Bootstrap Test Answers, Twitter Bootstrap Test Answers, Upwork Twitter Bootstrap Test 2016, Upwork Twitter Bootstrap Test Video, Upwork Twitter Bootstrap Test Video 2016, Upwork test Answers, Upwork test Answers 2016, Upwork test Answers and questions, Upwork test Answers 2015, All Upwork test Answers, Best Upwork test Answers, Upwork test Answers in Bangla, Upwork test Answers in Hindi

Twitter Bootstrap Test

Twitter Bootstrap Test, Twitter Bootstrap Test Answers 2016, Upwork Test Answers

Please follow and like to help us:

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *